Fenerbahçe Benzema'ya Ne Kadar Ücret Ödeyecek? İşte Dudak Uçuklatan Fiyat!

Süper Lig'de bu sezon tarihi başarıya imza atmasına rağmen şampiyonluk yarışında istediğini elde edemeyen Fenerbahçe gelecek sezona bomba gibi hazırlanmak istiyor. Başkan Ali Koç kesenin ağzını açtı. Ali Koç'un dünyaca ünlü yıldız Benzema'yı getireceği belirtildi. Peki Fenerbahçe Benzema'ya ne kadar ücret ödeyecek? İşte detaylar:

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları erkenden başladı! 2024-25 sezonunda şampiyonluk hasretine nokta koymayı isteyen Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun yerine Karim Benzema'yı renklerine bağlamak istiyor. Sarı-lacivertliler, Fransız yıldız ile geçen hafta içinde Yunanistan'da ilk teması kurdu!

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe kolları sıvamış durumda.

Sezonu 99 puanla rekor kırarak tamamlasa da ikinci tamamlayan sarı-lacivertliler, gelecek sezon şampiyonluğun en büyük favorisi olmayı hedefliyor.

Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine Fenerbahçe, Dzeko'nun yerine Karim Benzema'yı kadrosuna katmayı düşünüyor.

Ahmet Selim Kul'un haberine göre sarı-lacivertlilerde 8-9 Haziran'da gerçekleşecek seçim bazı kararların alınmasını geciktirebiliyor.

Buna rağmen Edin Dzeko'yla yolların ayrılması bekleniyor.

Sarı-lacivertli kulübün yetkilileri, Yunanistan'ın Samos Adası'nda Karim Benzema ile ilk teması kurdu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz hafta içinde Benzema ile bizzat bir görüşme gerçekleştirdi.

200 milyon Euro'luk yıllık ücret ile Suudi Arabistan ekibi El-İttihad'a transfer olan Benzema daha sonra kulübünden ayrılmak istiyor.

Bu sezon Al Ittihad formasıyla 29 maça çıkan Benzema, 13 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

FENERBAHÇE BENZEMA'YA NE KADAR ÜCRET ÖDEYECEK?

Fenerbahçe Benzema ile anlaşması durumunda en fazla Benzema'nın piyasa değeri olan 15 Milyon Euro ödeyeceği belirtiliyor. Ancak Ali Koç'un teklifi cazip hale getirerek fiyatı düşüreceği de bekleniyor.

Bakmadan Geçme