Fenerbahçe'den Flaş Galatasaray Kararı: Toplantıya Çıkmayız!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ligin 18. haftasında oynanan karşılaşmanın yankıları devam ediyor. Taraflar karşılıklı açıklamalarda bulunurken, Fenerbahçe TFF'nin "Süper Kupa basın toplantısına birlikte çıkar mısınız?" teklifini reddetti.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, "TFF, Süper Kupa basın toplantısında birlikte çıkıp, çıkmayacağımızı sordu. Galatasaray sanırım kabul etmiş. Biz bu zihniyet ile yan yana bir şey yapmayacağız. Süper Kupa basın toplantısı da dahildir. Tüm kamuoyunun bilgisi olsun." dedi.

Galatasaray'ın olmayan bir pozisyondan mağduriyet yaratmak istediğini öne süren Kızılhan, şunları söyledi: “Bu akıllara zarar bir durum. Gündemi manipüle ediyorlar. Bir yalan üzerinden aldı yapıyorlar. Adalet değil, ayrıcalık talep ediyorlar. Acaba biz yanlış maçı mı izliyoruz? Mauro Icardi'nin gözünün morarmasının, penaltı pozisyonuyla alakası yok.

Nelsson'un eline çarpan topta penaltı var

Madem Galatasaray adalet istiyor, Victor Nelsson'un eline çarpan topta penaltı var. Bunu konuşalım. Galatasaray yerden kalkmadı, bunu konuşalım. O zaman gerçekleri konuşalım. Oyunu durdurmak için ellerinden geleni yaptılar. Algıyla, manipülasyonla yaratılan mağduriyetin farkındayız.”

Bakmadan Geçme