Fenerbahçe'den Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'na Cevap

Fenerbahçe: 'İbrahim Hatipoğlu'nun teklifini kabul ediyoruz! İstedikleri isimleri belirleyerek bu teklifi hayata geçirmek için en kısa sürede kendileriyle diyalog ve görüşme dahil her adımı atmaya hazır olduğumuzu tüm kamuoyuna vurguluyoruz.'

Türkiye'nin iki dev kulübü Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki hakem hataları konusu gündemden düşmek bilmiyor. Her iki kulüp de en çok hakem hatalarına maruz kalan taraf olduğunu iddia ederken Fenerbahçe'den Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu'na dikkat çeken cevap geldi.

Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"NTV kanalında gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sn. İbrahim Hatipoğlu'nun önerisine yönelik açıklamamızdır.

Sn. Hatipoğlu'nun 'Son 2 yıl ve bu ilk 8 hafta dahil, tüm tartışmalı pozisyonlar, kulüplerin kabul edecekleri otoriteler tarafından değerlendirilsin. Hangi takım hakem hatalarından ne kadar puan kazanmış, ne kadar puan kaybetmiş, çıksın. O zaman gerçekler ortaya çıkar.' teklifini kabul ediyoruz.

Öncelikle ve ivedilikle bu sezondan başlayarak ilk 8 haftanın değerlendirmesini yapmaya hazırız.

İstedikleri isimleri belirleyerek bu teklifi hayata geçirmek için en kısa sürede kendileriyle diyalog ve görüşme dahil her adımı atmaya hazır olduğumuzu tüm kamuoyuna vurguluyoruz.

Böylelikle; şampiyonluk yarışında Türk futbol tarihinin unutamayacağı skandal hakem hatalarının ve kritik dönemeçlerde yaşananların açıklığa kavuşacağına inanıyoruz."

MUHABİR

Bakmadan Geçme