Fenerbahçe Galatasaray Maçının İlk 11'i Belli Oldu

Süper Lig'in 18.haftasında tarihi bir maça çıkacak olan ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu maçta forma giyecek oyuncuları belli oldu.

EZELİ REKABET!

Trendyol Süper Lig'in puan açısından en iyi sezon başlangıçlarını yapan, rekorları alt üst eden ve sezonun başından bu yana zirvedeki ilk iki koltuğa ambargo koyan iki takım, Fenerbahçe ile Galatasaray, tüm dünyanın merakla beklediği kıtalararası derbide karşı karşıya geliyor.

İki ezeli rakip, Süper Lig tarihinde 133'üncü kez karşı karşıya gelirken, bu rekabette bugüne kadar alınan galibiyet sayılarında sarı-lacivertlilerin 52-37 üstünlüğü bulunuyor.

Geri kalan haftalarda çıktığı 16 maçta 14 kez sahadan galip ayrılan, bir kez berabere kalıp bir kez de mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, topladığı 43 puanla ligin zirvesinde yer alıyor... Bu maçlarda rakip fileleri 44 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 14 gol görerek +30 averaj yakaladı... Tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birisini yapan Galatasaray da tıpkı Fenerbahçe gibi 16 karşılaşmada 14 galibiyet - 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet yaşayarak 43 puan topladı. Bu karşılaşmalarda 32 gol bulan sarı-kırmızılar, 9 gol yedi ve +23 averaj yakaladı... Yani iki takımı zirvede yalnızca 7 gollük bir averaj farkı ayırdı.

GALATASARAY'IN İLK 11'İ

Muslera, Barış, Abdülkerim, Nelsson, Boey, Torreira, Kerem, Demirbay, Kerem, Ziyech, Mertens, Icardi 11'i ile maça çıkıyor.

Buna göre Fenerbahçe sahaya: Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, Crespo İrfan Can Kahveci, Szymanski, Cengiz, Tadic, Dzeko 11'i ile çıkacak.

Bakmadan Geçme