Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçı hakemi kim? İşte detayla

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçını yönetecek hakem belli oldu mu? Maçın hakemi ile ilgili tahminlerde bulunuluyor. Bu maçta maçın orta hakemi Abdulkadir Bitigen olacağı ileri sürüldü. 

Eski hakem Fırat Aydunus, 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanacak Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalini Kayserili diş hekimi olan Abdulkadir Bitigen'in yöneteceğini söyledi. Süper Lig'in 18 haftasında oynanan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin 0-0 sonuçlanmasının ardından gözler Süper Kupa finaline çevrildi.

SÜPER KUPA FİNALİ ARABİSTAN'DA


İki ezeli rakip, 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçında kozlarını paylaşacak. Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği maç için flaş bir hakem iddiası geldi.


Süper Lig'in eski hakemi Fırat Aydınus, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalinin Abdulkadir Bitigen'in yöneteceğini söyledi. Aydunus, daha önce Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yöneten Atilla Karaoğlan'ı doğru tahmin etmişti.


ABDULKADİR BİTİGEN KİM?


Abdulkadir Bitigen, 12 Şubat 1983'te Kayseri'de dünyaya geldi.
Futbol hakemliği yapan Abdulkadir Bitigen, Kayseri bölgesi hakemidir. Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgilere göre Bitigen'in lisans numarası 19099'dur.

Türkiye Süper Lig hakemi olan Abdulkadir Bitigen, Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur. Asıl mesleği diş hekimliğidir.

Abdulkadir Bitigen, hakemliğe 2007 yılında başlamıştır. Süper Lig'de yönettiği ilk maç 2014 yılında oynanan Eskişehirspor - Konyaspor mücadelesidir.

Abdulkadir Bitigen'in babası Galip Bitigen de futbol hakemliği yapmaktaydı.

ABDULKADİR BİTİGEN ÖZEL HAYATI
Abdulkadir Bitigen, 2016 yılında evlenmiştir. Eşinin adı Anıl Bitigen'dir.

ABDÜLKADİR BİTİGEN HANGİ TAKIMLI?
Türk hakem Abdülkadir Bitigen'in Galatasaray taraftarı olduğu iddia ediliyor.

ABDULKADİR BİTİGEN HAKEMLİK KARİYERİ
• 3. Lig (2007-2011)

• 4. Lig (2011-2013)

• 5. Lig (2013-2014)

• Süper Lig (2014-günümüz)

Bakmadan Geçme