Fernandes Santos Pendikspor Maç Sonu Açıklamaları 20 Ocak

Fernandes Santos Pendikspor Maç Sonu Açıklamaları 20 Ocak... Süper Lig'de Pendikspor'a konuk olan Beşiktaş sahada döküldü! 4-0'lık farkla mağlup olan Beşiktaş bu sezon 2.kez bir maçta rakip kaleye gol atamamış oldu. Geldiği hafta iki maç üst üste kazanarak takıma bir hava veren Santos'un bugünkü mağlubiyet için neler söyleyeceği merak konusu oldu.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi.

Pendikspor tarihinde ilk defa mücadele ettiği Süper Lig'de 8 maçın ardından Beşiktaş karşısında 4-0'lık net skorla kazandı.

Goller yeni transferler Thiam, Umut Nayir ve Halil'den geldi.

Bu sonucun ardından Portekizli teknik direktör Fernando Santos yönetiminde ilk yenilgisini alan Beşiktaş, 35 puanda kaldı. Küme düşme hattında yer alan ve potadan uzaklaşmaya çalışan Pendikspor ise hayati bir üç puan elde ederek 18 puana yükseldi.

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Pendikspor da içerde Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak.

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Süper Lig'in 21. haftasında Pendikspor'a 4-0 yenildikleri maçın ardından konuştu.

Kötü bir oyun oynadıklarını kaydeden Fernando Santos, 'Öncelikle Pendikspor'u tebrik ediyorum. Bizim hatalarımızı iyi değerlendirdiler. Net olarak söyleyebilirim ki, sorumluluk benim. Bu maçta isteklerimiz olmadı. Başımızı dik tutmak zorundayız çünkü salı günü çok önemli bir maçımız var. Başımızı dik tutarak devam etmek zorundayız. İlk 10 dakikada gol yedik. Bunu yememeliydik. Golü yedikten sonra tepkimiz iyi oldu. En az 5-6 fırsat bulduk ama bir şekilde değerlendiremedik. İkinci yarıya bu şekilde başladık. Demir Ege'nin sarı kartı olduğu için oyundan çıkardım. İkinci yarıda da iyi bir şekilde birlikte hareket etmemiz gerektiğini biliyorduk ama bunu yapamadık. Sorumluluk benim, oyuncularımla konuşacağım. Kötü yaptığımız çok şey vardı. Çok kısa zamanda bir maçımız daha var. Ona hazırlanmak zorundayız' dedi.

Bakmadan Geçme