Fernando Santos Çaykur Rize Maçında Kulübede Olacak mı?

Süper Lig'de zorlu süreç geçiren Beşiktaş'ta çıkış için tercih edilen teknik direktör Fernando Santos bugün Beşiktaş ile resmen anlaşma imzaladı. İmza töreni düzenlenen Fernando Santos'un bugün oynanacak Çaykur Rizespor maçında teknik direktör olarak takımın başında olacak mı? Kulübede yer alacak mı?

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Fernando Santos dönemi resmen başladı. Portekizli çalıştırıcı düzenlenen imza töreninde kadro dışı kalan oyuncularla ilgili "Bu takımda olan tüm oyuncularla konuşacağız. Burada olmak isteyenler ve kulübe saygı, sevgisi olanlara kapımız açık olacak." ifadelerini kullandı. Törene katılan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ise 15'in üzerinde teknik direktörle görüştüklerini ve camialarına kimin en iyi şekilde liderlik yapabileceğine baktıklarını ifade ederek "Santos ile uzun zamandır görüşüyoruz. Hocamız da takımı almak istedi." diye konuştu.

Fernando Santos'un açıklamalarında şu ifadeler yer aldı;

"SÜLEYMAN SEBA'NIN KÜLTÜRÜNÜ YAŞATMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

"İstanbul çok güzel bir şehir. İnanılmaz bir tarihi var. İnanılmaz bir tutku var burada. Portekiz'e de çok benziyor. Burası harika bir ülke. Burada çok iyi işler yapmak ve başarılar kazanmak istiyorum. Süleyman Seba'nın kültürünü yaşatmak için çalışacağız.

Devasa bir kulübün parçası olmak, burada olmak çok önemli. 120 yıllık bir kulüp. Sadece bu da değil. Kazanılan zaferler, alınan kupalar...

Beşiktaş'a karşı iki kez rakip oldum. Bir kere İstanbul'da ve diğeri Ankara'da. İstanbul'u çok seviyorum, ailem de çok seviyor. Buraya gelmekten dolayı çok memnunum. Başkanımız ile birlikte başarılar yakalamak istiyoruz. Kulübümüzün tarihi çok iyi. Geçtiğimiz günlerde efsanevi başkan Süleyman Seba'yı andık.

"ZAFERLER KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Birlik içerisinde çalışarak takım halinde sahada mücadele edebilmek önemli. Samet Aybaba ile telefonda birkaç kez konuştuk. Kendisiyle birlikte çalışacağız.

Ligde iyi durumda değiliz. Hep beraber birlik olup zaferler kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Çalışacağız. Beşiktaş'ı daha iyi yere götürmek için sonuna kadar çalışacağız.

"ŞENOL GÜNEŞ BURADA DEĞERLİ İŞLER YAPTI"

Geçmiş ile konuşmayı sevmem. Gelen her hoca değerli isimler, hepsinin farklı yöntemleri var. Sayın Şenol Güneş'i uzun yıllardır tanıyorum, burada değerli işler yaptı.

"KADROMUZU GÖZDEN GEÇİRMEMİZ LAZIM"

Beşiktaşlı taraftarlara bu yolda ihtiyacımız var. Herkes bu hikayede çok önemli. Şu an sakin olmamız, gerçekçi olmamız ve kadromuzu gözden geçirmemiz lazım. Birlikte analiz edeceğiz. Kalite çok önemli, çok önemli bir detay.

BEŞİKTAŞ ÇAYKUR RİZESPOR'A KONUK OLUYOR!

Süper Lig'de erteleme maçına çıkacak olan Beşiktaş Rizespor ile karşılaşacak. Saat 20:00'de başlayacak maçta Fernando Santos maçı tribünden izleyecek.

Bakmadan Geçme