Fetullah Gülen Öldü Mü? Yeğeni Kemal Gülen'den Şok Açıklama

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğü iddiası ülke gündemine bomba gibi düştü. Peki 15 Temmuz hain darbe girişiminin lideri Fethullah Gülen öldü mü? Öldüyse yerine kim geçecek? Merak edilen soruların cevabı haberimizde...

Uzun yıllardır ABD'de yaşayan ve daha önce bulunduğu yerden kaçırıldığı haberleriyle gündem olan ve bir çok kez de öldüğü iddia edilen FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in bir kez daha öldüğü iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

FETULLAH GÜLEN ÖLDÜ PAYLAŞIMI

Haberi duyan hemen herkes Fethullah Gülen öldümü? Sorusunun cevabını merak etmeye başladı.

FETÖ elebaşı 83 yaşındaki Fetullah Gülen'in öldüğü iddia edildi. Fethullah Gülen'in yeğeni Kemal Gülen'e ait olduğu iddia edilen X hesabından, "Fethullah Gülen Hocaefendi, uzun süredir mustarip olduğu kalp rahatsızlığına yenik düşerek dar-ı bekaya irtihal etmiştir. Bu büyük kaybın verdiği acıyla taziyeleri kabul edemeyecek kadar derin bir hüzün içindeyim.
Makamı âli olsun..."
paylaşım yapıldı.

Yapılan paylaşımın ardından milyonlarca kişi Fethullah Gülen'in öldüğünü düşünerek sosyal medyada platformlarından paylaşımlar yapmaya başladı.

KEMAL GÜLEN İDDİALARI YALANLADI

Fethullah Gülen'in yeğeni Kemal Gülen, sosyal medya platformlarında çıkan Fethullah Gülen öldü! Haberlerinin ardından videolu açıklama yaptı.

Kemal Gülen, paylaştığı videoda "Bana ait olmayan kemalgulen2020 isimli X hesabından bugün bir paylaşım yapıldı. Sanki ben yazmışım gibi. Hocaefendi vefat ettiğine dair bir bilgi paylaşıldı. Bu kesinlikle doğru değildir. Benim hesabım kgulen2024'tür." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme