Filip Kostic Neden Fenerbahçe'yi Tercih Ettiğini Açıkladı!

Filip Kostic: 'Dusan Tadic ve Jose Mourinho'nun burada olması benim için önemli sebeplerden bir tanesi.'

Fenerbahçe, İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Filip Kostic'i kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu. Sırp futbolcu, kendisini 1 yıllığına sarı-lacivertlilere bağlayan imzayı attı.

Ülkesinin takımlarından Radnicki'de futbola başlayan Kostic, Groningen'in yolunu tuttu. Buradaki üç sezonunun ardından Almanya macerasına başlayan Kostic, sırasıyla Stuttgart, Hamburg ve Frankfurt formalarını giydi. 2022-23 sezonunda Juventus'a transfer olan Sırp oyuncu, Torino ekibinde 87 maça çıktı ve 3 gol 15 asiste imza attı.

Kostic, neden Fenerbahçe'yi tercih ettiğini de açıkladı.

Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Çok heyecanlıyım ve takım arkadaşlarımla antrenman yapmak için sabırsızlanıyorum. Açıkçası ilk günden itibaren Fenerbahçe'ye gelmek istedim. Dusan Tadic ve Jose Mourinho'nun burada olması benim için önemli sebeplerden bir tanesi. Tadic benim en iyi arkadaşlarımdan biri, kendisiyle uzun süredir milli takımda beraberiz dolayısıyla gerçekten Fenerbahçe'de yeniden onunla oynayacağım için çok ama çok mutluyum."

MUHABİR

Bakmadan Geçme