For All Mankind 5. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

60'ların uzay yarışını alternatif bir bakış açısıyla anlatan AppleTV+ dizisi For All Mankind, izleyiciler tarafından oldukça beğenilen bir yapım. 4. Sezonu henüz yeni bitmişken merakla beklenen 5. Sezon ne zaman gelecek?

For All Mankind Konusu

1960'ların o efsanevi uzay yarışında, Sovyetlerin ABD'den önce aya gitmesiyle beraber yarış iyice kızışmıştır. Yavaşlamak yerine daha da hızlanan yarışın sıradaki durakları Mars ve ondan da ötesidir. Gerçekçi bir çizgi izlemesinin yanı sıra dizi uzay yarışını hem bilimsel hem siyasi hem de askeri olarak ele alıyor. Yüksek prodüksiyon kalitesiyle de adından söz ettiren dizi, bilimkurgu dizileri arasında çok özel bir konumda yer alıyor.

5.Sezon ne zaman çıkacak?

4. sezonu yine çok heyecanlı biten dizinin 5. Sezonu merakla bekleniyor. 5. Sezonla ilgili henüz bir bilgi bulunmasa da daha önce bahsettiğimiz gibi dizinin prodüksiyon kalitesi mega bütçeli filmler ile yarışacak kadar iyi. Üstelik bu prodüksiyon sadece CGI değil aynı zamanda kostüm ve mekn tasarımlarıyla da üzerine oldukça düşünülmüş ve emek verilmiş bir yapım. Haliyle bu da dizinin çekim süresini bir miktar uzatıyor. Önceki sezonların çıkış aralıklarına göre yorum yapacak olursak dizinin 5. Sezonu muhtemelen 2025 yılının ilk çeyreğinde biz seyirciler ile buluşacak. Tabi bu sürecin normal seyrinde işlemesi ile mümkün, geçtiğimiz sene şahit olduğumuz türden bir grev dalgası dizinin yeni sezonunu bir hayli geciktirecektir. Umuyoruz ki bir an önce yeni sezona kavuşuruz.

Bakmadan Geçme