Foundation 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Isaac Asimov'un ünlü Vakıf serisinden uyarlanan ve Apple TV Plus'da yayınlanan Foundation'un heyecanla biten 2. Sezonunun ardından yeni sezonun yayın tarihi merak edilmeye başlandı. Peki yeni sezon ne zaman çıkacak?

Foundation konusu

Galaksimiz tek bir imparatorluğun kontrolü altındadır. Sayısız savaşa ve yıkıma sahne olmuş Galaktik imparatorluk, yaklaşık bin yıldır ölümsüz kral tarafından yönetilmektedir. Aslında klan ölümsüz değildir, sadece ondan sonra onun klonları tahtta oturmaya devam etmiştir. Ancak bu galaktik imparatorluğun önünde çok ciddi bir tehdit vardır, yok olma. İmparatorluğun önde gelen bilim adamlarından Hari Seldon, imparatorluğun yakında şiddetli bir şekilde parçalanacağını ve galaksinin 30.000 yıllık bir karanlığa sürükleneceğini, ardından yeni bir galaktik devletin kurulabileceğini öngörmüştür. Bu yüzden bir vakıf kurarak, dönemin sanatçı ve bilim adamlarını toplayıp insanlığın bilgi birikiminin kaybolmaması ve yeni galaktik devletin kuruluşunun 1000 yıl gibi bir sürede gerçekleşebilmesini sağlamayı amaçlamaktadır.

Foundation 3. sezonu ne zaman çıkacak?

Foundation 3. sezonu için çekimlerin geçtiğimiz günlerde başladığı açıklandı. Sag-Aftra grevlerinden etkilenen serinin 2025 yılının sonlarına doğru yeni sezonuyla karşımıza çıkması bekleniyor.

Bakmadan Geçme