Galatasaray Alanyaspor maçının biletleri satışa çıktı!

Süper Lig'de Galatasaray bu hafta Alanyaspor'u konuk edecek. Pazar günü saat 19:00'da Rams Park'ta oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

Galatasaray'dan yapılan açıklama;

Galatasarayımız, Trendyol Süper Lig 8. hafta maçında, 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 19.00'da Corendon Alanyaspor takımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'da karşı karşıya gelecektir. Maçın biletleri 2 Ekim Çarşamba günü saat 13.00 itibarıyla sadece GS Logolu passolig kartlarına passo.com.tr ve passo uygulaması üzerinden satışa sunuldu.

Bilet satın almak için tıklayın!

Taraftarlarımız Passo hesapları üzerinden sadece kendileri adına bilet satın alabileceklerdir. Passo hesaplarından bir başka kişi adına bilet alımı mümkün olmayacaktır. (Passo hesap sahibi ile bilet sahibinin aynı kişi olması zorunludur.)

Resmi bilet satış kanalları dışındaki usulsüz bilet satışlarını engellemek ve taraftarlarımızın mağdur olmaması adına, karşılaşmaya ait satışı yapılan biletler maç günü de dahil olmak üzere transfere kapalı olacaktır.

Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübümüze devredebilirler. Kulübümüze devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60'ı 2025-2026 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

Değerli Taraftarlarımız,

6222 Sayılı kanuna göre ilgili federasyon, spor kulüpleri ve yetkili diğer kişiler tarafından uygun görülen yerler ve görevliler dışında Loca, Vip, Kombine ve Bilet satışı yapılamaz. İlgili federasyon, spor kulüpleri ve yetkili diğer kişiler tarafından uygun görülen yerler ve görevliler dışında bilet satışı yapanlar altı aydan bir yıla kadar hapis ve yüz günden iki bin güne kadar adli para cezası, değerinin üstünde bilet satışı yapanlar ise bir yıldan üç yıla kadar hapis ve iki yüz elli günden beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılmaktadır.

Bu kapsamda Kulübümüzün tarafı olduğu spor müsabakalarına ilişkin olarak loca, kombine ve sair biletleri satın almak için yalnızca Kulübümüzün ilgili birimlerine başvurulması gerektiğini, Kulübümüz haricinde herhangi bir şahıs veya kurumdan bilet satın alınmaması gerektiğini önemle hatırlatmak isteriz.

Tarafınız ile iletişime geçerek Kulübümüzün tarafı olduğu spor müsabakaları için bilet satışı yapmak isteyen şahıs ve kurumlara itibar edilmemesini ve bu kişi ve kurumların da info@galatasaray.com mail adresi üzerinden tarafımıza bildirilmesini rica ederiz.

Bakmadan Geçme