Galatasaray'ın Direk Kabusu Devam Ediyor! Kaç Topu Direkten Döndü?

Süper Lig'de Galatasaray Kayserispor maçında yoğun tempo ile oynuyor. Mondi Home Kayserispor'u konuk eden Galatasaray ilk golü Nelsson ile buldu ancak iki şutu da direkten döndü. (21 Ocak Pazar günü Trabzonspor maçında 2 top daha direkten dönmüştü. 29 Ocak Pazartesi akşamında 3 top daha direkten döndü)

TOPLAM 20 TOPU DİREKTEN DÖNDÜ!

Galatasaray'ın 29 Ocak'ta Gaziantep maçında 57 dakikada 3 topu direkten döndü.

İlkinde İcardi'nin kafa vuruşu direğe çarpıp dışarı gitti. İkincisinde ise Kerem Demirbay serbest vuruşta iki direği buluştuğu köşeye nişan aldı. Son olarak ise Mertens'in vuruşu direkten döndü.

Galatasaray maça yoğun tempo ile başladı. Maçın 26.dakikasında golü bulan Galatasaray'ın ilk yarıda iki topu direkten döndü. Pozisyonlarda ofsayt olduğu için oyun durdu. Galatasaray'ın geçen hafta da iki topu direkten dönmüştü. Bu hafta da iki topu direkten dönen Galatasaray'ın direk kabusu sürdü. Toplamda 18 topu direkten dönen Galatasaray Okan Buruk'un dediği gibi son vuruşlarda büyük sıkıntı yaşıyor.

İKİ DİREK DE TRABZONSPOR MAÇINDA!

Süper Lig'de Galatasaray yine direklerle mücadeleye devam ediyor. Galatasaray'da bu hafta Trabzonspor maçında bir topu daha direğe takıldı. Mertens'in kafa vuruşunda top üst direkten dışarı gitti.

Maça Abdülkerim'in yerine giren Sanchez kafa vuruşunda topu direğe nişanladı.

Süper Lig'de çıktığı 19 müsabakada 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, 48 puan topladı. Galatasaray, haftaya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde 2. sırada girdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan maç 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Galatasaray, son maçına göre kadroda 4 değişiklikle sahaya çıktı.

Bakmadan Geçme