Galatasaray'ın Yıldızı Hakim Ziyech'ten İsrail ve Destekçilerine Küfürlü Tepki! Hakim Ziyech Nereli?

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Hakim Ziyech, İsrail'in Filistin'de bir yıla yakın zamandır uyguladığı zulme ve ona destek verenlere küfürlü tepki gösterdi. Kamuoyunda Hakim Ziyech nereli? Sorusunun cevabı merak konusu oldu.

İsrail, Filistin'de bir yıla yakın zamandır uyguladığı soykırımla 40 binden fazla insanı katletti. Saldırıları halen devam eden İsrail'e karşı dünya devletleri adeta sus pus olurken Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Hakim Ziyech'ten dikkat çeken bir tepki geldi.

Galatasaray'ın 2023-2024 sezonu şampiyonluk kutlamalarına takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile birlikte Filistin Bayrağı ile çıkan Hakim Ziyech, Filistin hassasiyetini bir kez daha gösterdi.

Hakim Ziyech, sosyal medya hesabından İsrail'e ve destekçilerine yönelik küfürlü tepki gösterdi.

Ziyech, paylaşımında "Bir şeyi açıklığa kavuşturalım... İsrail'i ve bu tür davranışları destekleyen diğer tüm ülkeleri s...eyim" ifadelerine yer verdi.

Ziyech'in paylaşımının ardından kamuyounda Hakim Ziyech nereli? sorusunun cevabı merak konusu oldu.

Hakim Ziyech, Hollanda'da yetişmiş Faslı millî futbolcudur. Süper Lig kulübü Galatasaray'da forma giymektedir. Takma adı "Sihirbaz", eski kulübü Ajax taraftarları tarafından kendisine verilen bir unvandır.

MUHABİR

Bakmadan Geçme