Galatasaray İstanbulspor Maçının Tartışmalı Pozisyonları 25 Ocak

Süper Lig'de Galatasaray evinde İstanbulspor'u konuk etti. Liderlik yarışında kritik bir 3 puanı daha hanesine yazdıran Galatasaray'ın maçı sonrasında birçok pozisyon için tartışmalar başladı.

Galatasaray ligin son sırasındaki İstanbulspor karşısında geriye düşmesine rağmen Kerem Aktürkoğlu'nun 2 ve Icardi'nin golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Maçta iki takımın da birer golü VAR'dan döndü.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılı takım 3-1 kazanmayı başardı. Fenerbahçe'nin kazandığı haftada hata yapmak istemeyen sarı-kırmızılı takım, 28. dakikada Sambissa'nın golüyle geriye düşse de Kerem Artürkoğlu'nun 36. dakikada penaltıdan ve 79. dakikadaki golleriyle öne geçti. Maça noktayı koyan isim ise oyuna sonradan girip 90+2'de penaltıdan topu filelere gönderen Icardi oldu.

İstanbulspor'da 66. dakikada oyuna giren Mendy, 89. dakikada Barış Alper'e yaptığı sert faulün ardından kırmızı kart gördü.

Ligde iç sahadaki yenilmezlik serisini 28 maça çıkaran Galatasaray, 57 puana yükselip, haftayı averajla aynı puandaki Fenerbahçe'nin ardından 2. sırada kapattı. İstanbulspor da 10 puanla 20. sırada yer aldı.

Ligin 23. haftasında Galatasaray 29 Ocak Pazartesi sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. İstanbulspor da aynı gün sahasında Samsunspor'u ağırlayacak.

TARTIŞMALI POZİSYONLAR!

İSTANBULSPOR'UN İKİNCİ GOLÜ İPTAL EDİLDİ!

1-0 önde oynadığı sırada kontra atakla 2.golü bulan İstanbulspor'un golü VAR'ın devreye girmesi ile önceki pozisyonda Galatasaray lehine penaltı olduğu için iptal edildi.

KEREM'İN FRİKİKİNDE BARAJ HATALI MI?

Kerem Aktürkoğlu'nun kullandığı ve gole çevirdiği frikikte barajın 9,15 m'den daha uzağa kurulduğu iddiaları sosyal medyayı salladı.

İCARDİ'NİN GOLÜ İPTAL EDİLMİŞTİ!

İcardi'nin attığı gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. Ancak sosyal medyada gündem olan golde yarı otomatik ofsayt uygulamasının devreye girmemesi tartışıldı. Hatta bazı paylaşımlarda İcardi'nin ofsayt olmadığı izah edilmeye çalışıldı.

Bakmadan Geçme