Galatasaray Sparta Prag Muhtemel İlk 11'i!

UEFA Avrupa Ligi rövanş karşılaşmasında Galatasaray Sparta Prag'a konuk oluyor. 22 Şubat Perşembe günü saat 23:00'te başlayacak maçta Galatasaray'ın sahaya hangi ilk 11'le çıkacağı merak ediliyor.

BERABERLİK DAHİ YETİYOR!

 

Son 16 turuna yükselecek takımı belirleyecek rövanş karşılaşması 22 Şubat Perşembe günü oynanacak.

Çekya'nın başkenti Prag'daki Letna Stadı'nda yapılacak müsabaka, TSİ 23.00'te başlayacak. Sarı-kırmızılı takımın tur atlaması için beraberlik dahi yetecek.

Geçtiğimiz hafta RAMS Park'ta oynanan ve Galatasaray'ın 3-2 üstünlüğüyle sonuçlanan ilk maçta goller 17. dakika Kerem Demirbay, 61. dakikada Dries Mertens ve 90+2. dakikada Icardi'den geldi. Sparta Prag'ın gollerini ise 47. dakikada Preciado ve 65. dakikada Kuchta kaydetti.

NELSSON CEZALI!

Galatasaray'da Victor Nelsson maçın 62'nci dakikasında rakibine faul yaptı. Karşılaşmanın hakemi Nelsson'u son adam olarak değerlendirdi ve kırmızı kartla oyundan attı. Nelsson Perşembe günü oynanacak Galatasaray- Sparta Prag rövanşında, cezası nedeniyle sahada olmayacak.

Sparta Prag forması giyen Rynes 80. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve takımı 10 kişi bıraktı.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL İLK 11'İ:

Muslera, Berkan, Davidson Sanchez, Abdülkerim, Barış Alper, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Tete, Icardi

Bakmadan Geçme