Galatasaray Yönetiminde Şok İstifa! İşte Tüm Detaylar

Galatasaray Yönetimi bugün saat 18:00'da acil olarak toplanma kararı aldı. Ali Yüce istifasını verirken, yönetim kurulunda yer alan 3 isim daha istifa etmeyi düşünüyor.

Galatasaray'da Young Boys hezimeti sonrası şok gelişmeler yaşanıyor. Ali Yüce'nin istifası sonrası yönetim bugün acil koduyla toplanacak.

İLK AYRILIK

Galatasaray'da olağanüstü bir gün yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'nin Young Boys takımına elenen Galatasaray'da birbiri ardına önemli gelişmeler yaşanıyor. Taraftarın ve camianın tepkilerini sesli olarak dile getirmelerinin ardından ilk istifa yaşandı.

Yönetici Ali Yüce istifasını kulübe gönderdi. Ancak istifaların bununla sınırlı olmadığı dile getiriliyor. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgilere göre Galatasaray Yönetim Kurulu bugün saat 18.00'de 'Acil' koduyla toplanma kararı aldı.

İSTİFALAR SIRADA

Ali Yüce istifasını verdi. Yönetim kurulunda yer alan 3 isim daha istifa etmeyi düşünüyor. Gazeteci Haluk Yürekli de "Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, istifa dilekçesini kulübe gönderdi. Diğer istifalar da sırada..." açıklamasını yaptı.

Taraftarlar Young Boys yenilgisi sonrası takımın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından istifa çağrılarında bulunmuştu.

Bakmadan Geçme