Gaziantep Fenerbahçe Maçının Son Dakikasında Kavga Çıktı!

Gaziantep Fenerbahçe Maçının Son Dakikasında Kavga Çıktı!... Süper Lig'in 20.haftasında Fenerbahçe Gaziantep FK'ya konuk oldu. 1-0'lık galibiyetle sahadan ayrılan ve zorlu bir deplasmandan 3 puanla çıkan Fenerbahçe rakibi karşısında son dakikalarda zor anlar yaşadı. Bir pozisyondan sonra ise saha karıştı.

Fenerbahçe, Süper Lig'de karşılaştığı Gaziantep FK'yı deplasmanda İrfan Can Kahveci'nin 81. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde yeni transfer Leonardo Bonucci, ilk kez Fenerbahçe formasıyla mücadele etti.

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK'yı İrfan Can Kahveci'nin 81. dakikada kaydettiği golle 1-0 mağlup etti.

Sarı-lacivertliler bu sonuçla birlikte 53 puanla liderliğini sürdürdü. Ev sahibi ekip ise 21 puanla 16. sırada yer aldı.

BONUCCI İLK KEZ SAHADA!

Sarı-lacivertlilerde sakatlığından dolayı mücadeleye devam edemeyen Serdar Aziz'in yerine 38. dakikada Leonardo Bonucci dahil oldu.

İtalyan savunmacı Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıktı.

PENALTI KAÇTI!

Mücadelenin 50. dakikasında Fenerbahçe penaltı kazandı. Sarı-lacivertlilerde golcü Edin Dzeko penaltı vuruşunu gole çeviremedi.

Fenerbahçe, bu sezon resmi maçlarda kullandığı 15 penaltının (0.79 xG) 10'unu gole çevirebildi. (yüzde 67)

MAÇIN SON DAKİKASINDA KAVGA ÇIKTI!

Gaziantepli oyuncu ile İrfan Can arasında yaşanan gerilim sonrası kısa süreliğine ortalık karıştı. İki takım futbolcuları birbirlerine girerken oyun 3 dakika durdu.

Bakmadan Geçme