Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Kimdir?

Gaziantep'in Şahinbey İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu sosyal medyaya düşen esnaf ile diyalogu sonrasında gündem oldu. Pazar esnafını denetlemeye gelen Başkan Tahmazoğlu kestane satıcısına 100 liraya aldığın ürünü 180 liraya sattırmam diyerek tepki gösterdi. Videonun sosyal medyada yayılmasından sonra gündem olan Mehmet Tahmazoğlu'na bazı kişiler tepki gösterirken bazıları ise destek oldu.

Gaziantep'in Şahinbey İlçesi'nin Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 'un pazar esnafını denetlerken denk geldiği kestane fiyatına gösterdiği tepki sosyal medyada yayınlandı. Mehmet Tahmazoğlu satıcıya 100'e aldığı ürünü 180 liradan satmasından dolayı tepki gösterdi. Tezgahına el konulması talimatı veren Tatmaz bunu burada sattırmam diye çıkıştı.

BAŞKAN'A TEPKİLER GELDİ!

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'una bazı kullanıcılar tavrı ve tarzından dolayı tepki gösterdi. Esanfı azarlar şekilde konuştuğunu iddia eden kullanıcılar başkanın uslübuna dikkat çekti.

Ayrıca 100'e alınan ürünü 180'e sattırmam demesine de tepki gösteren bazı kişiler "marka sahibi şirketlerin 10 liraya mal ettiği ürünleri 10 katına satmasına tepki göstermeyenler garip esnafa tepki gösteriyor" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN'A DESTEK DE GELDİ!

Tepkilerin yanı sıra Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na birçok kişiden destek de geldi. Pazar esnafının fahiş fiyat artışı yaptığını iddia eden bu kişiler pazarların daha sık denetlenmesi gerektiğini belirtti.

İŞTE BAŞKAN İLE ESNAF ARASINDAKİ O DİYALOG!

ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TAHMAZOĞLU KİMDİR?

1959 yılında Şahinbey ilçesinde doğdu. İlkokulu Şehreküstü Ahmet Çelebi Okulu'nda okudu. Atatürk Lisesi'nden mezun olan Tahmazoğlu 1982 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.1983-1984 yılları arasında askerlik görevini yaptı.

Mali müşavir olarak iş hayatına atılan Tahmazoğlu 1999 yılından itibaren Yeminli Mali Müşavir olarak çalıştı. Birçok sivil toplum kuruluşunda görev yaptı.

2001 yılında siyasi hayatına AK Parti kurucu il yönetim kurulu üyesi olarak başladı. 5 yıl il başkan yardımcılığı ve siyasi ve hukuk işler başkanlığı yaptı. 2007 seçimlerinde 8.sıra milletvekili adayı olan Tahmazoğlu 2009'daki yerel seçimde belediye başkanı olarak göreve geldi. 2014 ve 2019 yıllarında da seçilen Başkan Tahmazoğlu 3 dönemdir görev yapmaktadır.

Bakmadan Geçme