Gönül Dağı 101. Bölüm Fragmanı İzle.. Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragmanı TRT 1 İzle..

Gönül Dağı 101. Bölüm Fragmanı İzle.. Gönül Dağı  Yeni Bölüm Fragmanı  TRT 1 İzle.. TRT'nin Yeni Sezon bölümleriyle yayınlanan Gönül Dağı dizisi Her Cumartesi 20.00'da TRT ekranlarında izleyenleri ile buluşmaktadır. Gönül Dağı yeni sezonda çok izlenen ve merak edilen diziler arasında yer almaktadır. Başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Suvarioğlu gibi başarılı oyuncuları bulunan Gönül Dağı dizisinde yeni bölümde izleyenleri ne bekliyor? Dizide neler yaşandı? Heyecanla beklenen Gönül Dağı dizisinin 101. bölümü 10 Haziran Cumartesi günü 20.00'da  TRT 1 'de izleyenleri ile bir araya gelecek. Gönül Dağı 101. Bölüm Fragmanı İzle.. Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragmanı TRT 1 İzle..

Gönül Dağı 101. Bölüm Fragmanı İzle.. Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragmanı TRT 1 İzle..

Gönül Dağı Dizisi 101. Bölüm 1. Fragmanı İzle..

Gönül Dağı Dizisi 101. Bölüm Fragmanı Yayınlanır Yayınlanmaz Sitemizde yayınlanacaktır.


Gönül Dağı 100. Bölüm Son Bölüm İzle..

Gönül Dağı 100. Bölüm Son Bölümde neler yaşandı? Gönül Dağı 100. Bölüm Son Bölüm İzlemek İçin Tıkla..

Gönül Dağı Dizisinin Konusu Nedir?


Bozkırda bir Anadolu masalı... Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesidir Gönül Dağı...
Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesidir Gönül Dağı…
Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesidir Gönül Dağı…
Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan 'Bozkırın kalemi' Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı Dizisi büyük ilgi görmektedir.

Gönül Dağı Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir?


Gönül Dağı Dizisinde Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Suvarioğlu, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Ecem Özkaya, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Nazlı Pınar Kaya, Feyza Işık, Samet  Arda Mercan, Ulviye Karaca gibi birçok başarılı oyuncu yer almaktadır.

Gönül Dağı 101. Bölüm Fragmanı İzle.. Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragmanı TRT 1 İzle..

Bakmadan Geçme