Göztepe Altay Maçı Canlı İzle 3 Şubat Cumartesi 2024

Göztepe Altay Maçı Canlı İzle 3 Şubat Cumartesi 2024... Göztepe ile Altay, Trendyol 1. Lig maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Göztepe – Altay, Trendyol 1. Lig maçı, 03-02-2024 Cumartesi günü TRT Spor, Bein Sports Max 1, beIN Sports Tod TV, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:00.

Trendyol 1. Lig'in 21. haftası İzmir derbisine sahne olacak. Süper Lig'e doğrudan yükselmeyi hedefleyen Göztepe, kümede kalma umutlarını sürdürmek isteyen Altay'ı konuk edecek. Kritik karşılaşma TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Göztepe - Altay derbisinde Alpaslan Şen düdük çalacak,

Geçen hafta Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Göztepe, Altay'ı yenerek zirve yarışındaki yerini güçlendirmek istiyor. Sarı-kırmızılı ekip, 39 puan ve averajla haftaya Kocaelispor'un üstünde 2. sırada girdi.

Kabus gibi bir sezon geçiren Altay ise 11 puanla küme düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta istifa eden Yusuf Şimşek'in yerine teknik direktörlük görevine Cüneyt Biçer'in getiren siyah-beyazlı ekip, derbiyi kazanarak kümede kalma umutlarını sürdürmeyi hedefliyor.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme