Guela Doue Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Mevkide Oynuyor?

Süper Lig'de yeni sezona daha da hazır oyuncularla anlaşarak girmek isteyen Galatasaray'ın son gözdesi Guéla Doué oldu. Yıldız oyuncu ile Galatasaray'ın anlaşmasının yakın olduğu ifade ediliyor. Merak edilen futbolculardan olan Guéla Doué araştırılıyor. Guéla Doué kimdir? İşte detaylar.

G.Saray'da hedef, sağ bek transferini bu hafta başlayacak Avusturya kampına yetiştirmek. İlk sırada 10 gündür pazarlıkların sürdüğü Guela Doue. Rennes'te oynayan ve geçen sezon 35 maçta 4 asist yapan Fildişi Sahilli sağ bek, bir yatırım olarak görülüyor. 21 yaşındaki Doue için 6 milyon Euro'luk resmi teklif yapan Aslan, bu rakamı kabul etmeyen Fransızları ikna etmeye çalışıyor. Sarı kırmızılıların 7 milyon Euro'ya Rennes'le el sıkışması bekleniyor.

GUELA DOUE KİMDİR?

Doğum: 17 Ekim 2002 (21 yıl yaşında), Angers

Şu andaki takımları: Stade Rennais FC (Defans),

Guéla Maho Lewis Doué (17 Ekim 2002 doğumlu), Ligue 1 takımı Rennes'te sağ bek olarak oynayan profesyonel bir futbolcudur . Fransa'da doğdu, Fildişi Sahili milli takımında oynuyor .

Fildişi Sahili asıllı genç futbolcu Doue, Rennes takımının vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiş durumda. Bu sezon boyunca 35 maçta yer alan Doue, gol kaydedemeseler de takım arkadaşlarına dört asist yapma başarısı gösterdi. Ayrıca, sağ açık pozisyonunda da görev alabilen bu yetenekli oyuncu, takımın çeşitliliğine büyük katkıda bulunuyor.

Genç futbolcu Bu sezon Rennes formasıyla 35 maça çıktı. Doue söz konusu karşılaşmalarda gol sevinci yaşayamazken takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi. İhtiyaç duyulması halinde sağ açıkta da forma giyebilen genç futbolcunun Fransız ekibiyle olan kontratı 2027'de sona erecek. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 8 milyon Euro. Fildişili oyuncu milli takımda 2 maçta forma giydi ve bu müsabakalarda 1 gol attı. Ayrıca bu sezon Avrupa Ligi'nde 4 maça çıkan Doue, takımıyla play-off'a yükseldi burada ise Milan'a elendi.

Oyuncunun Rennes takımı ile 2025'e kadar sözleşmesi var, Transfermarkt piyasa değeri ise 7 milyon euro.

Bakmadan Geçme