Hakan Fidan'dan Dikkat Çeken Fethullah Gülen Açıklaması!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü sonrası açıklamalarda bulundu. Fidan 'İstihbarat kaynaklarımız gelişmeyi doğruluyor. Gülen'in ölümü bizde rehavet yapmaz, devletimiz bu örgütle mücadeleye devam edecek' ifadelerini kullandı.

15 Temmuz hain darbe girişiminden sorumlu tutulan FETÖ Lideri Fethullah Gülen'in hayatını kaybetmesinin yankıları devam ediyor.

Fethullah Gülen'in kaldırıldığı hastanede vefat ettiği bildirildi. Herkul adlı internet sitesinin sosyal medya hesabı X'te yapılan açıklamada “Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam'a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü sonrası açıklamalarda bulundu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha'yı Ankara'da konuk etti. Görüşmenin sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Fidan, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüyle ilgili de açıklamada bulundu.

"ÖLÜMÜ BİZDE REHAVET YAPMAZ"

Bakan Fidan "FETÖ örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünü istihbarat kaynaklarımız da doğruluyor. Gülen'in ölümü bizde rehavet yapmaz, devletimiz bu örgütle mücadeleye devam edecek.

"İHANET DOLU BU YOLDAN VAZGEÇİN"

Bu örgüt kutsal değerler adına gençlerimizi safına katmış, bu gençlerimizi milletine ihanet eden bir makineye dönüştürmüştür. Kendilerini ihanet dolu bu yanlış yoldan vazgeçmeye davet ediyoruz. Bu yolun sonu onlar için iyi değil.

"ÜZERLERİNDEKİ BÜYÜNÜN KALKMIŞ OLMASI LAZIM"

Bu insanlar (FETÖ üyeleri) şimdi yurt dışında istihbarat servislerinin ellerinde büyük bir zillet içerisinde kendi milletlerine karşı bir silah olarak kullanılmaktadır. Bu ölüm vesilesiyle, onların üzerindeki büyünün kalkmış olması lazım."

MUHABİR

Bakmadan Geçme