Hakim Ziyech ve Davinson Sanchez Kopenhag Maçında Oynayacak mı?

Süper Lig'de 15.hafta maçında evinde Adana Demirspor'u konuk eden Galatasaray 3-1'lik skorla sahadan galip ayrıldı. 12 Aralık Salı gecesi Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak için Kopenhag karşısında mücadele verecek olan Aslan'da bu hafta forma giyemeyen Hakim Ziyech ve geçtiğimiz haftalarda sakatlanarak sahalardan uzak kalan Davinson Sanchez'in forma giyip giyemeyeceği merak konusu oldu.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Kopenhag ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde antrenman dinamik ısınmayla başladı ve iki grup halinde 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti.

Antrenman koşu ve topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

SANCHEZ ANTRENMANA KATILDI!

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Davinson Sanchez'in de çalışmaya katıldığı görüldü. Sanchez'in Salı günü Kopenhag karşısında forma giymesi bekleniyor.

Galatasaray yarın saat 11.00'de yapacağı antrenman Kopenhag maçı hazırlıklarını sürdürecek.

HAKİM ZİYECH'TE DURUM NE?

Manchester United maçında attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistle maça damga vuran Hakim Ziyech bu hafta Lig'de Adana Demirspor karşısında kadroda yer almadı. Okan Buruk Ziyech için yaptığı açıklamada "Hakim'in ufak bir ağrısı vardı. Riske etmek istemedik. Zaha da aynı şekilde, kulübeden gelecek. Onun da geçen hafta ufak bir ağrısı vardı. Oyunun devamında kullanacağımız isimlerden biri." şeklinde konuşmuştu. Buruk, sakatlıkları bulunan Hakim Ziyech ile Davinson Sanchez'in 4 gün sonraki Kopenhag maçında oynamak istediğini söyledi.

Geldiğinden bu yana çok fazla maçta oynayamasa da oynadığı maçlarda etkisini gösteren Hakim Ziyech'in Salı günü ilk 11'de oyuna başlaması bekleniyor.

Bakmadan Geçme