Hızlı ve Öfkeli'nin Dominicin'den taciz şoku

Dünyada Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) serisiyle adını duyuran Vin Diesel Asistanına yaptığı taciz ile gündeme oturdu

Rol aldığı Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) serisiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vin Diesel'in eski asistanı Asta Jonasson, aktörün kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla dava açtı.

Diesel'in eski asistanı, söz konusu olayın 2010 yılında, Fast and Furious 5'in çekimleri sırasında Georgia'da yaşandığını ileri sürdü.TMZ adlı internet sitesinin ele geçirdiği mahkeme dokümanlarına göre Asta Jonasson, Atlanta'taki St. Regis'te Diesel'in kaldığı suitte yaşanan olayları anlattı.


Eski asistan Asta Jonasson, Vin Diesel'in otel odasında kendisini taciz ettiğini ona direnince de işine son verildiğini ileri sürdü.


Jonasson'un iddiasına göre Vin Diesel o sırada odasında birçok kadınla birlikte eğleniyordu.Sonra eğlence bitti, odada kalan son kadının da ayrılmasının ardından o Diesel ile birlikte otelden çıkmaya hazırlandı. Anlattığına göre amaç Vin Diesel'in paparazzilerin dikkatini çekmeden otelden ayrılmasıydı.Asta Jonasson, daha odadan çıkmadan önce Diesel'in kendisine elle sarkıntılık ettiğini, göğüslerine dokunup zorla öpmeye kalkıştığını ileri sürdü.

Anlattığına göre Jonasson, Vin Diesel'in elinden kurtulmaya çalıştı ama yine de oyuncu zorlayıcı davranışlarını sürdürdü.


Johansson'un ileri sürdüğüne göre Vin Diesel daha da ileri gitti ve genç kadının elbisesinin eteğini kaldırıp iç çamaşırına uzanmaya çalıştı. Sonra da kendisine zorla tecavüz etmeye kalkıştı.Eski asistan, Vin Diesel'in kendisini nesne olarak gören cinsel eylemlerini sürdürdüğünü belirtip bu konuda ayrıntı da verdi. Jonasson, o anlarda gözlerini kapatıp olup biteni görmemeye çalıştı.

Jonasson, 2010 yılında meydana geldiğini iddia ettiği bu olay hakkında konuşmak ve dava açmak için neden bu kadar beklediğini de "Diesel'in Hollywood'daki gücünden korktum" diyerek anlattı.Asistanı donup kalmış bir şekilde odada dururken eylemini tamamlayan Vin Diesel odadan çıkıp gitti.


Asta Jonasson'un ifadesine göre tacizin üzerinden birkaç saat geçtikten sonra kendisini işe alan One Race adlı yapım şirketinin başkanı ve aynı zamanda Diesel'in kız kardeşi olan Samantha Vincent'ın telefon edip kendisini işten kovduğunu ekledi.

Bakmadan Geçme