HÜDA-PAR, AK Parti ile İttifak İddialarını Yalanladı: İnanmayın

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, kamuoyunda çıkan ittifak haberlerini yalanlayarak, "Bizden duymadığınız hiçbir habere inanmayın" dedi

Siyasi partilerin 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde çıkartacağı belediye başkan adayları kadar hangi partinin kiminle ittifak veya iş birliği yapacağı konusu da en çok merak edilen konuların arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme iki partinin arasında yerel seçimlerde “ittifak yapacağı” yönünde yorumlanmıştı.

Bizden Duymadığınız Haberlere İnanmayın

Partisinin Diyarbakır İl Başkanlığı'nın 4'üncü İl Olağan Kongresi'nde konuşan ve yerel seçim çalışmalarına da değinen Yapıcıoğlu, “Yerel seçimlerle ilgili şunu söylemek istiyorum. İttifaklarla ilgili basında farklı farklı haberler görüyoruz. Kardeşlerime şunu hatırlatmak istiyorum: Bizden veya yetkili bir arkadaşımızdan duymadığınız hiçbir şeye itibar etmeyiniz. İttifakla ilgili görüşmelerimiz var, fakat bu henüz sonuçlanmadı. Sonuçlanırsa gerekli açıklamayı yaparız. Genel merkezimize başkan yardımcısı olarak giden kardeşlerimiz, Meclis'e milletvekili olarak gitti. Şimdi neden buradan diğer illerde de bazı kardeşlerimiz belediye başkanı olarak hizmete devam etmesinler?" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme