İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Erdoğan Hayat Boyu Bana Borcunu Ödeyemeyecek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mevzular Açık Mikrofon isimli programda Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında sarf ettiği sözlerle gündem oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Oğuzhan Uğur'un yayınlayıp sunduğu 'Mevzular Açık Mikrofon' isimli programa katıldı.

Özellikle 2023 milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde konuk ettiği ve etmediği misafirlerle çok fazla gündeme gelen Opuzhan Uğur ve programı, yerel seçimler öncedinde de Türkiye'nin gündeminde yer aldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu programın fragmanları yayınlanmaya başladı. Yayınlanan fragmanın bir bölümünde İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sarf ettiği sözler gündem oldu.

Sık sık kamuoyunda birl birlerine karşı dikkat çeken iddialı sözlerle gündeme gelen ikili bir kez daha Türkiye'nin gündemine oturdu.

ERDOĞAN BANA HAYAT BOYU BORCUNU ÖDEYEMEYECEK

Salonu dolduran katılımcılardan birisinin; 'Sayın Erdoğan'ı nasıl bir lider olarak görüyorsunuz?' sorusu üzerine açıklamalarda bulunan İmamoğlu, Erdoğan'ın Türkiye'nin son 30 yılına damga vurmuş bir lider olduğunu söyledi.

Salondakiler ve fragmanı izleyen milyonlarca kişi İmamoğlu'nun Erdoğan hakkında methiyeler dizeceğini düşünürken İmamoğlu'nun devamında gelen sözleri dinleyenleri şaşırttı.

Erdoğan'ın kendisine borçlu olduğunu ve bu borcu hayatı boyunca da ödeyemeyeceğini ifade eden İmamoğlu, 'Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin son 30 yılına damga vurmuş önemli bir siyasetçidir. Fikirlerimiz büyük oranda terstir. Daha ileri gideyim, ilk belediye başkanı olduğu dönemde, ilk aylarında lokantasında misafir etmiş bir esnafım 23-24 yaşında. Yani benim lokantamda köfte yedi. Parasını almadım ondan' ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme