İcardi Bugün Oynayacak mı? Kayserispor Maçında Oynayacak mı?

Süper Lig'in 20.haftasının son maçında Galatasaray Kayserispor'u konuk edecek. Saat 20:00'de başlayacak karşılaşma öncesinde hangi oyuncuların ilk 11'de çıkacağı merak konusu oldu. Özellikle sakatlığı bulunan İcardi'nin bu maçta olup olmadığı araştırılıyor.

Galatasaray - Kayserispor maçı 15.01.2024 20:00 tarihinde oynanacak ve beIN SPORTS da canlı yayınlanacak. Maç Rams Park Stadyumu'nda oynanacak.


Galatasaray - Kayserispor maçını orta hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Süper Lig'de çıktığı 19 müsabakada 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibi, 48 puan topladı. Galatasaray, haftaya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde 2. sırada girdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan maç 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Galatasaray'da 6 oyuncu eksik

Galatasaray'da 6 oyuncu, çeşitli nedenlerle Mondihome Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Mauro Icardi, Davinson Sanchez ve Sergio Oliveira, sarı kart cezalısı Kerem Aktürkoğlu ile Afrika Kupası'nda mücadele edecek ülkelerinin milli takımlarına davet edilen Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, yarınki maçta görev yapamayacak.

GALATASARAY'IN KAYSERİSPOR 11'İ:

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Torreira, Ndombele, Zaha, Mertens, Tete, Halil

Dizindeki ağrı nedeniyle son EMS Yapı Sivasspor mücadelesinde forma giyemeyen sağ bek Sacha Boey'un durumu ise bugün yapılacak antrenmandan sonra netleşecek.

Sarı-kırmızılı takımda Abdülkerim Bardakcı, müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bakmadan Geçme