İcardi Neden Oynamıyor? İcardi İstanbulspor Maçında Neden Yok?

İcardi Neden Oynamıyor? İcardi İstanbulspor Maçında Neden Yok?... Süper Lig'in 22.haftasında Galatasaray İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. Uzun süredir kadroda yer alamayan ve sakatlıklarla mücadele eden İcardi bugün maça yedek çıktı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında bu akşam sahasında ligin son sırasında yer alan İstanbulspor'u ağırlayacak. Süper Lig'de geride kalan 21 haftada 54 puan toplayan ve 2. sırada yer alan Galatasaray, İstanbulspor'u sahasında yenmek ve zirve yarışını sürdürmek istiyor. Kritik mücadele öncesinde her iki takımın ilk 11'leri belli oldu.

İCARDİ İLK 11'DE YER ALMADI!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında bu akşam sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.

RAMS Park'ta yapılacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak.

Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

GALATASARAY: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Davinson, Kaan, Kerem Demirbay, Torreira, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Zaha.

İSTANBULSPOR: Alp Arda, Okan, Simon Deli, Mehmet Yeşil, Ali Yaşar, Sambissa, Loshaj, Muammer Sarıkaya, Vorobjovas, Ndao, Emir Kaan.

Trabzonspor maçının son dakikalarında maça giren İcardi'nin sakatlığını henüz atlatamadığı için ve ayrıca Okan Buruk'un geçen haftaki kadroyu bozmama kararı dolayısıyla İcardi maça yedek başladı.

OKAN BURUK: Mauro Icardi'nin dönmesi psikolojik olarak da takım için önemli. Sürelerini arttırarak gitmek istiyoruz. Kenarda başlayacak ama oyunun devamın daha uzun süre vermek istiyoruz.

Bakmadan Geçme