Icardi'nin yerine Antalyaspor maçında kim oynayacak?

Süper Lig'in 27.haftasının son maçında Galatasaray Antalyaspor'u konuk edecek. Saat 20:00'de başlayacak maçta, 1 maç ceza alan Mauro Icardi yer almayacak. Maçta Icardi'nin yerine kimin oynayacağı merak konusu.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 27. hafta kapanış maçında sahasında Bitexen Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde geride kalan 26 müsabakada 22 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Galatasaray, 69 puan topladı. Antalyaspor ise geride kalan 26 mücadelede 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 35 puan aldı.

ICARDİ'NİN CEZASI ONANDI!

Süper Lig'de Ankaragücü maçında yaptığı hareket sonrasında PFDK'ya sevk edilen Icardi'nin cezası bugün kesinleşti. 1 Maç ceza alan Icardi, Antalyaspor maçının kadrosundan çıkarıldı.

YERİNE KİM OYNAYACAK?

 

Maçlarda banko eleman olarak 90 dakika boyunca oynayan Mauro Icardi'nin yerine kimin oynayacağı merak ediliyor. Okan Buruk'un Icardi'nin yokluğunda kullandığı oyuncu Zaha olmuştu. Bu maça Zaha ile başlayabileceği düşünülüyor. Ayrıca devre arasında takıma katılan Carlos Vinícius'un da ilk 11'de başlayabileceği konuşuluyor.

Bakmadan Geçme