İkbal ve katilinin son görüntüleri ortaya çıktı!

İstanbul Fatih Surlarında yaşanan vahşetle ilgili genç kızın ve katilin son görüntülerine ulaşıldı. Semih Çelik'in tek başına yürüyüp surlara çıktığı arkasından da telefonla konuşarak İkbal Uzuner'in surlara çıktığı ve orada yaklaşık 2 saat kaldıkları öğrenildi. İşte olayı saniye saniye anlatan o görüntüler.

Fatih Surlarında geçtiğimiz Cuma günü yaşanan vahşetle ilgili görüntüler ortaya çıktı. Şüpheli Semih Çelik ile ikbal Uzuner'in surlarda saat 13:58'de buluştukları anlaşıldı.

Elde edilen görüntülerde; İlk olarak Semih Çelik elinde bir çanta ile saat 13:52 sıralarında olay yerine geliyor. Bundan yaklaşık bir kaç dakika sonra ise telefonla konuşarak İkbal Uzuner geliyor.

Görüntülerde surlara çıkan Semih Çelik'e bakarak konuşan Uzuner de surların üzerine çıkıyor.

Biraz çıktıktan sonra Semih Çelik gelip daha yukarı çıkmasına yardımcı oluyor. İşte o görüntüler.

NE OLMUŞ?

Türkiye'nin kanını donduran vahşet İstanbul Fatih'te yaşanmıştı. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, öldürdüğü İkbal Uzuner'in başını kesip aşağı attı. Kendi boğazına da ip geçiren cani, surlardan atlayarak intihar etti.

Caninin bu olaydan yarım saat önce de Eyüpsultan'da 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i katlettiği ortaya çıktı. Polis ekipleri kasap olduğu yazılan katil zanlısının babası Adem Çelik'i sorguya aldı.

Çelik, Eyüpsultan ilçesinde öldürülen maktul Ayşenur Halil isimli genç kızın oğlunun sevgilisi olduğunu Fatih'te surlarda öldürdüğü İkbal Uzuner adlı genç kızın da oğlunun okul arkadaşı olduğunu anlattı. Ayrıca oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu ve daha önce hastanede tedavi gördüğünü söyledi. Bunun üzerine Çelik'in hastane kayıtları incelendi.

1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı EAH ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğu tespit edildi.

Ayrıca Çelik hakkında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ve bir kez de İntihara Teşebbüsten kaydı olduğu öğrenildi.

Caninih, eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra İkbal Uzuner'i takıntı haline getirdiği ve sürekli takip edip peşinden gittiği öne sürüldü.

Genç kızı konuşmak için Surlara çağırdığı ve orada canına kıydıktan sonra annesini arayıp olay yerine çağırdığı öğrenilmişti.

KATİL EVDE ÇİZİM YAPMIŞ

Öte yandan olayla ilgili soruşturma yapan ekipler Semih Çelik'in evinde yapılan aramalarda odasında buldukları bir defterde karakalem çalışması gördü.

Yapılan incelemelerde defter üzerine çizilmiş, kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde karakalem resim olduğu görüldü.

Bu çizimlerin Fatih'te öldürülen İkbal Uzuner'in ölüm şekline çok benzediği değerlendirildi. Ayrıca katil Semih Çelik'in katlettiği İkbal Uzuner için geçtiğimiz yıl çektiği video ortaya çıktı.

Katil Semih Çelik videoda şunları söylemişti: "İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşamış oldukların için özür dilerim. Ama benim için güzeldi her şey. Bundan sonra korkmana endişe etmene gerek kalmayacak. Umarım normal bir yaşam yaşayıp güzel ölürsün. Ama sana söylemem gereken bir şey var. Dün beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim. Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum. Bu insanın sen olmasını istiyorum. Bu insanın sen olması daha değerliydi."

Bakmadan Geçme