İlk eşi vefat ettiğinde bu yaratık benim taştan kalbimi yumuşatmıştı o öldü ve insanlık için son iyi duygularımda onunla öldü diyen ve eşinin erkek ve kız kardeşini idam ettiren kimdir?

TAKİP ET

Kim Milyoner Olmak İster?


Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında toplam 12 soru yer alıyor.

12. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL.

Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmasında çıkan soruların cevapları nedir?

Kim Milyoner Olmak İster İZLE!

- İlk eşi vefat ettiğinde bu yaratık benim taştan kalbimi yumuşatmıştı o öldü ve insanlık için son iyi duygularımda onunla öldü diyen ve eşinin erkek ve kız kardeşini idam ettiren kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster? Son bölüm ATV Yeni Bölüm İzle.. ATV ekranlarının çok sevilen yarışması ''Kim Milyoner Olmak İster?'' Her hafta Pazar günleri ATV ekranlarında seyircileri ile bir araya gelmektedir. Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının sunuculuğunu çok sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yapmaktadır. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışması her hafta Pazar günleri 20.00'da yeni bölümü ile yayınlanmakladır. ATV ekranlarının çok sevilen yarışması ''Kim Milyoner Olmak İster?'' her hafta seyircileri tarafında merakla bekleniyor. Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında bugün hangi sorular ve yarışmacılar yer alacak? Kim Milyoner Olmak İster? Kim Milyoner Olmak İster? Yeni Bölüm İzle..
ATV ekranlarının uzun soluklu yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışması Kenan İmirzalıoğlu sunuculuğunda 18 Aralık 2022 Pazar günü yeni bölümle izleyicisiyle buluştu. Türkiye'nin en çok kazandıran yarışma programı Milyoner'de merak edilen soruların cevapları..

Kim Milyoner Olmak İster Sunucusu Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 tarihinde Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı Üçem köyünde dünyaya geldi. 1.91 cm boyundaki Kenan İzmirzalıoğlu'nun Baba adı Mustafa, Anne adı ise Yıldız'dır. Kenan İmirzalıoğlu 12 yaşına kadar Üçem köyünde yaşadı. Aslen Türkmen'dir. Soyu Bozulus Türkmenleri'nin Tabanlı Aşiretine dayanan İmirzalıoğlu, orta ve lise öğrenimini Ankara'da teyzesinin yanında tamamladı. Ankara Çankaya Bahçelievler Deneme Lisesinden mezun oldu.

- İlk eşi vefat ettiğinde bu yaratık benim taştan kalbimi yumuşatmıştı o öldü ve insanlık için son iyi duygularımda onunla öldü diyen ve eşinin erkek ve kız kardeşini idam ettiren kimdir?

Sorunun Cevabı Nedir?

A: Stalin

B: Hitler

C: Mussolini

D: Franco

Doğru Cevap - A Stalin

Bakmadan Geçme