Inter Torino Maçı Canlı İzle! 5 Ekim Cumartesi

Inter Torino Maçı Canlı İzle! 5 Ekim Cumartesi... Inter ile Torino, İtalya Serie A maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Inter – Torino, İtalya Serie A maçı, 05-10-2024 Cumartesi günü S Sport Plus, CBC Sport, S Sport 2, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:45.

İtalya Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren İnter, Torino'yu konuk ediyor. Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği İnter, bu sezon ligde oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. İnter topladığı 11 puanla 4. sırada yer alıyor. Torino ise benzer şekilde 11 puanla 5. sırada yer alıyor.

Simone İnzaghi yönetimindeki İnter yeni sezonda Davide Frattesi, Piotr Zielenski, Carlos Augusto, Martinez, Mehdi Taremi gibi isimleri kadrosuna kattı. İnter'de geride kalan haftalarda ligde en fazla gol katkısı veren isim Marcus Thuram oldu. Fransız oyuncu 4 gol ve 3 asistlik katkı verdi. İnter, Torino mücadelesinde kazanarak haftayı kayıpsız atlatmak istiyor. Torino'da ise kritik mücadelede gözler Che Adams, Saul Coco ve Zapata'da olacak.

Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanacak İnter - Torino mücadelesi 5 Ekim cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak.

İtalyan hakem Matteo Marcenaro'nun düdük çaldığı karşılaşma S Sport 2 ve CBC Sport ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

INTER TORİNO MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme