İrfan Can Kahveci Gürcistan Maçında Oynayacak mı?

EURO 2024'te F Grubu'nun ilk mücadelesinde Türkiye ile Gürcistan karşı karşıya gelecek. Turnuva öncesi sakatlıklarla mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nda İrfan Can Kahveci'nin durumu merak konusu oldu. Kamuoyunda en çok merak edilen soru İrfan Can Kahveci Gürcistan Maçında forma giyecek mi? Detaylar haberimizde...

EURO 2024 F grubu ilk maçında A Milli Takım Gürcistan karşısında çıkıyor. Grupta Portekiz, Çekya ile mücadele edecek olan Türkiye grupta ilk iki sıradan birini alıp turnuvada yoluna devam etmek istiyor.

Turnuva öncesi sakatlıklarla mücadele eden A Milli Takımda durumu en çok merak edilen oyuncu İrfan Can Kahveci. Futbol kamuoyunda sihirli sol ayak olarak tabir edilen yıldız oyuncunun Gürcistan maçında forma şansı bulup bulamayacağı merak konusu oldu.

İRFAN CAN KAHVECİ GÜRCİSTAN MAÇINDA KADRODA YER ALACAK MI?

Milli takım kampında sakatlanan ve son antrenmanlara tedbir amacıyla çıkmayan yıldız oyuncunun durumuyla ilgili Teknik Direktör Vincenzo Montella dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Montella, İrfan Can Kahveci'nin diğer oyuncular gibi kendileri için çok önemli olduğunu ancak sakatlığının devam ettiğini söyledi.

Montella, Gürcistan maçında İrfan Can Kahceci'yi oynatamayacağını ancak sakatlığının geçmesi için bir sonraki maç, olmazsa sonraki maç için mutlaka bekleyeceğini ifade etti.

MUHABİR

Bakmadan Geçme