İş Bankası Türkiye'nin En Değerli Bankası Oldu

Brand Finance, 2024 yılına ait "Banking 500" raporunu yayınladı. Rapora göre, Türkiye İş Bankası, Türk bankaları arasında en yüksek marka değerine sahip olan banka oldu.

Brand Finance, 2024 yılına ait 'Banking 500' raporunu yayınladı. Raporda, bankacılık sektöründe en değerli markaların sıralandığı belirtildi. Türkiye İş Bankası, 100. kuruluş yıldönümünü kutladığı bu yılda, Türk bankaları arasında en yüksek marka değerine sahip olan banka olarak öne çıktı.

EN DEĞERLİ TÜRK  BANKASI

Raporda, kamuya açık finansal verilere dayalı incelemelerin yanı sıra finansal performans, sürdürülebilirlik, tüketiciyle kurulan duygusal bağ gibi marka gücünü yansıtan kriterlerin değerlendirildiği belirtildi. İş Bankası, Türkiye'deki bankalar arasında bu kriterler göz önünde bulundurularak yapılan değerlendirmede ilk sırayı aldı.

GURUR  VERİCİ 

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, bu başarının değerlendirmesinde, bankanın 100. yılını kutlarken finansal sonuçların ötesine geçerek, paydaşlar nezdindeki itibarı ve marka değerini esas aldıklarını belirtti. Güçlü bir bankacılık markasının temel unsurlarının güven ve yenilikçilik olduğunu vurgulayan Aran, İş Bankası'nın geleceğin bankası olma vizyonu doğrultusunda hareket ettiğini ve bu güçlü yönlerin bir kez daha teyit edilerek listenin zirvesine yerleşmelerinin gurur verici olduğunu ifade etti.

Bakmadan Geçme