İsmi Teyzenin Sesini Mustafa İlmek Duydu

Kayseri'nin İncesu ilçesinde yaşayan 81 yaşındaki İsmi Bulduk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişini öptükten sonra sosyal medyada gündem olmuştu

Kayseri'nin İncesu ilçesinde yaşayan 81 yaşındaki İsmi Bulduk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişini öptükten sonra sosyal medyada gündem olmuştu. Bulduk'un kanepe talebi, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek tarafından hızlı bir şekilde karşılandı.

ONA ANNEMİZ DİYORUM

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, İsmi Bulduk'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişini öperek gösterdiği sevgiye dikkat çekti. 

İlmek; Bulduk'un sevgi gösterisinin İncesu halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duyduğu sevgiyi yansıttığını belirtti. Bulduk'un kanepe talebine hızlı bir şekilde cevap verdiklerini ve aynı zamanda gıda ihtiyacını da karşıladıklarını ifade etti. Başkan İlmek, Bulduk'un her fırsatta belediyenin yanında olduğunu ve ona 'annemiz' dediklerini dile getirdi. Bu şekilde Bulduk'un talebinin kısa sürede yerine getirilmesinin sağlandığını vurguladı.

İLMEK'E TEŞEKKÜR ETTİ

İncesu Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Bulduk'un kanepe talebi hemen yerine getirilerek evine yerleştirildi. Başkan İlmek, Bulduk'un isteğini yerine getirirken, Bulduk da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başkan İlmek'e teşekkür etti. Bulduk, artık üzerinde oturup yatabileceği yeni kanepeye kavuştuğu için mutluluk duyduğunu belirtti.

Başkan İlmek ise Bulduk'un sevgi gösterisine ve talebine hızlı bir şekilde cevap vermekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme