İspanya Danimarka Maçı Canlı İzle! 12 Ekim Cumartesi

İspanya Danimarka Maçı Canlı İzle! 12 Ekim Cumartesi.... İspanya ile Danimarka, UEFA Uluslar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. İspanya – Danimarka, UEFA Uluslar Ligi maçı, 12-10-2024 Cumartesi günü CBC Sport, Exxen, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:45.

Danimarka, Uluslar Ligi'nde lider konumda bulunuyor. Deplasmanda çıkacağı maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. İspanya ise grupta ikinci sırada yer alıyor. Danimarka'yı mağlup ederek liderlik konumuna erişmeyi hedefliyor.

Öte yandan liderlik için kritik mücadeleyi, İvan Kurizliak yönetecek. Yardımcılıklarını ise Branislav Hancko ve Jan Pozor üstlenecek.

İspanya oynadığı son 5 karşılaşamda 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Danimarka'nın ise 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberliği bulunuyor.

Danimarka grupta lider konumda bulunurken İspanya ise 4 puanla 2. sırada yer alıyor. İspanya son olarak İsviçre'yi 4-1 mağlup ederek üç puana ulaşmıştı. Lamina Yamal attığı 2 golle yıldızlaştı.

İspanya'nın Danimarka'yı konuk edeceği mücadeleyi Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Mücadele 12 Ekim cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme