İsrail Büyük Bir Operasyona Hazırlandığını Duyurdu

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hizbullah'a yönelik operasyon mesajı vererek, 'Kuzeyde çok yoğun bir faaliyete hazırlanıyoruz. Öyle ya da böyle kuzeyin güvenliğini yeniden sağlayacağız' ifadelerini kullandı.

Netanyahu, Lübnan sınırındaki Kiryat Shmona'daki bir askeri üssü ziyaret ederek, operasyonel durum hakkında bilgi aldı ve Hizbullah hedeflerine yönelik eylemlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GÜVENLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ

Ayrıca, geçmişte yaşanan roket saldırısının ardından çıkan yangınlarla ilgili itfaiye ekipleri ve acil müdahale personeliyle görüşerek teşekkürlerini iletti. Netanyahu, "Savaşın başında hem güneyde hem de kuzeyde güvenliği sağlayacağımızı söylemiştik ve bunu da yapıyoruz.

YOĞUN BİR FAALİYETE HAZIRLANIYORUZ

Bugün komutanlarımızın yanı sıra itfaiyecilerimizle birlikte kuzey sınırındayım. Dün burada topraklarımız yandı. Yangını söndürdüğünüz için mutluyum. Ama Lübnan tarafında da topraklar yandı. Kim bize zarar verebileceğini ve bizim de karşılık vermeyeceğimizi sanıyorsa büyük bir hata yapıyor. Kuzeyde çok yoğun bir faaliyete hazırlanıyoruz. Öyle ya da böyle kuzeyin güvenliğini yeniden sağlayacağız" ifadeleriyle Hizbullah'a yönelik kararlılık mesajını iletti.


MUHABİR

Bakmadan Geçme