İsrail'in Refah'ta Çadır Kente Saldırısı Bardağı Taşıran Son Damla Oldu!

İsrail'in önceki gün çadır kente yönelik bombalı saldırısı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de protesto edildi. Çocukların da olduğu binlerce kişi İstanbul'da İsrail Başkonsolosluğu önünde eylem yaptı.

Katliamlarına ara vermeden devam eden Siyonist İsrail'in Refah kentinde masum sivillerin bulunduğu çadır kente yönelik bombalı saldırısı tüm dünyayı bir kez daha İsrail aleyhine ayağa kaldırdı.

İstanbul'da çocukların da yer aldığı binlerce kişi İsrail Başkonsolosluğu önünde bir araya geldi.

İsrail'in Refah kentine yönelik yaptığı saldırı sonrası Barbaros Hayrettin Paşa Camii önünde toplanan binlerce vatandaşın katılımıyla İstanbul'daki İsrail Başkonsolosluk binası önüne protesto yürüyüşü yapıldı.

Gazze Dayanışma Platformu başta olmak üzere çok sayıda STK'nın destek verdiği gösteride ellerinde Filistin ve Türk bayraklarıyla konsolosluğun önünde toplanan kalabalık, “Katil İsrail Filistin'nde defol" ve "Özgür Filistin" sloganları attı.

ARBEDE YAŞANDI

Konsolosluk önünde Kur'an-ı Kerim okunması sonrası bazı STK üyeleri toplanan kalabalığa seslendi. Eylem sırasında iki grup arasında arbede yaşandı.

Arbedeyi ise yine vatandaşlar araya girerek sonlandırdılar. Kalabalık, Filistin için yapılan duanın ardından yatsı namazını kılmak için Barbaros Hayrettin Paşa Camii'ne hareket etti. Namaz sonrası grup dağıldı.

Bakmadan Geçme