İsrail Yeni Bir Katliama Hazırlanıyor! Binlerce Sivile Han Yunus'u Boşaltma Talimatı Verdi

7 Ekim'den bu zamana kadar Filistin'de taş taş üstünde bırakmayan İsrail, her geçen gün yeni bir katliam gerçekleştiriyor. Elli kanlı İsrail ordusu, Han Yunus'un El Cela mahallesi sakinlerinin derhal bölgeyi terk etmelerini talep etti.

Filistin'de 40 binden fazla masumu katleden İsrail ordusu durmak bilmiyor. Gazze'de adeta taş taş üstünde bırakmayan, kadın, çocuk, yaşlı, hasta demeden okul ve hastaneleri hedef alan ve masumların üzerilerine bomba yağdıran İsrail, yeni bir katliama hazırlanıyor.

İsrail'in Gazze şehrindeki El-Tabin Okulu'na düzenlediği ve 100'den fazla sivili katlettiği saldırının yankıları devam ederken şimdide Han Yunus'a saldırı planlanıyor.

Filistinli mazlumları önce güvenli bölge diye göç ettiren daha sonra da güvenli bölgeleri bombalayan İsrail, her türlü hukuk ve savaş kurallarını ihlal ederek yeni saldırıların planını yapmaya devam ediyor.

GİDECEK YERLERİ KALMADI!

Özellikle İsrail ordusunun gösterdiği veya işaret ettiği bölgelere göç eden Filistinli mazlumlar, gittikleri hiçbir yerde rahat bırakılmıyor. Filistinli siviller, gün geçmiyor ki yeni bir saldırıya maruz kalmasın.

İsrail ordusu, daha önce bir çok kez vurduğu Han Yunus'u tekrar hedef aldı.

İsrail ordusu, askeri operasyona hazırlık amacıyla Han Yunus'un El Cela mahallesi sakinlerinin derhal bölgeyi terk etmelerini talep etti. Nereye gideceğini bilemeyen Filistinli siviller ise ne yapacağın şaşırmış durumda.

MUHABİR

Bakmadan Geçme