İstanbul Beyoğlu'nda Polise Boynundan Saldıran Vahşi Polisi Düelloya Davet Etmiş!

İstanbul Beyoğlu'nda sabit noktada beklerken bıçaklı saldırıya uğrayan ve boynundan yaralanan polis memuru hastanede tedavi altına alınırken saldırganın çektiği videoda polis memurlarını düelloya davet ettiği ortaya çıktı.

İstnbul Beyoğlu'nda sabit noktada duran bir polis memuru Oytun Ilgar isimli saldırganın saldırısına uğradı.

Boynundan yaralanan polis memuru hastanede tedavi altına alınırken saldırgan kısa süre içerisinde yakalandı.

Saldırgan Oytun Ilgar'ın saldırıdan kısa bir süre önce polisler tarafından kimlik kontrolü yapıldığı ve üst araması yapıldığı anlaşıldı.

Saldırganın o anlara ait çektiği video sosyal medyada gündem oldu.

Saldırgan Oytun Ilgar, çektiği videoda kimlik kontrolü ve üst araması yapan polis memurlarını düelloya davet ettiği ortaya çıktı.

Ilgar, çektiği videoda şu ifadelere yer verdi,

"Bir kaç saat önce iki tane polis aracı yanımdan geçti. Ters ters baktım inip kimlik kontrolü yaptılar. Oytun Ilgar diyince tam aradığımız adam dediler. Üstümü başımı aradılar. Dağıttığım bir takım kağıtlarla ilgili sorular sordular. Kağıtlarda benim ismimin yazmamasına rağmen benim yaptığımı bildiklerini belli ettiler. Binalara giriyormuşsun diye iftira attılar. Çocuklar bir daha senin yüzünden ağlayacak mı? Diye bana entresan entresan laflar yaptılar. Bir daha Beyoğlu'nda görmeyelim seninle üniforma dahilinde konuşmam dedi polis. O polisi buradan düelloya davet ediyorum. Orada kalabalıktılar ve silahlıydılar. Birşey diyemedim ama teke tek erkek erkeğe bir kavga etmek isterim kendisiyle. Çantamı aradılar Allah'tan bıçağıma balime dokunmadılar. Yoksa boşu boşuna masraf yaptıracaklardı bana"

MUHABİR

Bakmadan Geçme