İstanbul'da öğrenci servisi kaçırıldı

İstanbul'da İçerisinde 11 İlkokul Öğrencisi Bulunan Okul Servisi Kaçırıldı

İstanbul Kadıköy'de özel bir okula ait servis aracı sabah öğrencileri toplarken kırmızı ışıkta durduğu sırada cama birisi tıklatıp 'lastiğiniz patlak' dedi. Şoför lastiğe bakmak için indiğinde ise araca binen kimliği belirsiz şüpheli aracı alıp kaçırdı.


Bir süre araç içerisindeki öğrenciler ve hostesle birlikte ilerleyen şüpheli daha sonra araçtakileri indirdi. Kimsenin zarar görmediği olayda, araç terk edilmiş halde bulundu.


Alınan bilgiye göre, İstanbul Kadıköy'de sabah saatlerinde meydana gelen olayda özel bir okula ait servis aracı sabah öğrencileri toplarken kırmızı ışıkta durdu.
Servis minibüsüne yaklaşan bir şahıs, aracın camına vurarak şoföre; arka lastiğinin patlak olduğunu söyledi.
Şoförün lastiği kontrol etmek için araçtan inmesini fırsat bilen şüpheli şahıs, araca binip içinde 11 öğrenci ve hostes olan servis aracını kaçırdı.
Aracın kaçırıldığını görünce ne yapacağını bilemeden panik halinde çevredekilerden yardım isteyen servis şoförü, yoldan geçen bir motosikleti durdurdu. Motosiklet sürücüsü ile birlikte servis aracının peşine düşen araç sürücüsü şüpheliye yetişemedi. Durumu hemen polise bildirdi.

Kameralardan Yeri Tespit Edildi

Konuyla ilgili harekete geçen emniyet güçleri bölgedeki kameraları inceleyerek aracın yerini tespit etti. Aracın Göztepe civarında öğrencileri ve hostesi bıraktığı belirlendi.

Öğrencilerin ve Hostesin Durumu İyi

Öğrencilerin ve hostesin herhangi bir zarar görmedi olay ucuz atlatıldı
Kaçırılan araç ise Pendik'te terk edilmiş halde bulundu. Polisin kaçan şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Bakmadan Geçme