İstanbulspor Maçında İcardi Neden Yok? Neden Oynamıyor?

İstanbulspor Maçında İcardi Neden Yok? Neden Oynamıyor?... Süper Lig'de bu hafta İstanbulspor'u konuk eden Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu. Haftalardır sakatlıklardan kurtulamayan geçen maçta son dakikalarda maça giren İcardi bugün yine ilk 11'de yer almadı.

GALATASARAY: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Davinson, Kaan, Kerem Demirbay, Torreira, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Zaha.

İSTANBULSPOR: Alp Arda, Okan, Simon Deli, Mehmet Yeşil, Ali Yaşar, Sambissa, Loshaj, Muammer Sarıkaya, Vorobjovas, Ndao, Emir Kaan.

İCARDİ NEDEN YOK?

Geçtiğimiz Trabzonspor maçında 80.dakikadan sonra oyuna giren İcardi bu hafta yine yedek olarak maça başlıyor. Sakatlığı henüz tam olarak atlatamayan İcardi'nin henüz tam hazır olmadığı için ilk 11'de çıkmadığı ifade ediliyor.

BOEY DE YOK!

Bundan iki hafta önce hafif ağrıları bulunması dolayısıyla maça çıkamayan Boey'in İstanbulspor maçına da ufak bir sakatlığı bulunduğundan dolayı çıkmadığı açıklandı.

OKAN BURUK: Sacha ayağında bir ağrı hissettiğini söyledi. Maç öncesi bir tercihte bulunduk. Barış'ı sağda Kaan'ı solda oynatmayı tercih ettik. İcardi ise zamanla alışacak. Yavaş yavaş sahaya adapte olacak.

Mauro Icardi'nin dönmesi psikolojik olarak da takım için önemli. Sürelerini arttırarak gitmek istiyoruz. Kenarda başlayacak ama oyunun devamın daha uzun süre vermek istiyoruz.

Bakmadan Geçme