İşte Fenerbahçe'nin yarın akşama plan yapmayın paylaşımının sebebi!

Fenerbahçe sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda yarın akşama plan yapmayın denildi. İşte paylaşımın sebebi!

Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklamada henüz kesinleşmediğini ama Fenerbahçe'de çalışmak istediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin bugün görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdiği Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi finali öncesi katıldığı programda Fenerbahçe'ye ilişkin soruyu da yanıtladı. Henüz kesin bir anlaşma olmadığını ama Fenerbahçe'de çalışmak istediğini belirten deneyimli çalıştırıcı, “Şampiyonlar Ligi'ne katılmak kolay olmayacak. Çünkü geçmemiz gereken 3 tur var. Fenerbahçe'de 8 futbolcu, Euro 2024'te olacak. İlk maçlar öncesi hazırlık kampına katılamayacaklar. Zor olacak ama ben meydan okumayı severim. Şampiyonlar Ligi için savaşacağım” diye konuştu.

PAYLAŞIM MOURİNHO İÇİN YAPILDI!

Fenerbahçe'nin sosyal medyadaki paylaşımının Mourinho için yapıldığı düşünülüyor. Zira Mourinho Şampiyonlar Ligi final maçı öncesinde verdiği röportajda "yarın bir yolculuğa çıkabilirim" dedi.

Yağız Sabuncuoğlu ise Mourinho, yarın saat 14.00'te İstanbul'da olacağını haber verdi. Mourinho'nun gün içinde görüşmeleri yaparak akşamına imza atacağı konuşuluyor.

Bakmadan Geçme