İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Kurumsal bir operasyon var

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener düzenlenen basın toplantısında partisine kurumsal bir operasyon yapıldığının ortaya çıktığını ifade ederek, “Bu bir savaş ilanıdır. Ben varım, buyursunlar” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, komplo işlerine pek inanmadığını ifade ederek, partisine yönelik kurumsal bir operasyon olduğunu ve bunun ortaya çıktığını söyledi. Akşener, “Bu diplomasiyi yapan arkadaşın yaptığı diplomasiden haberdar değilim. Diplomasi yapılan kişilerle konuşabilme yeteneğine sahibim.” ifadesinde bulundu.
“Nasıl oluyor bu iş? Genel Başkanın haberi yok. Belediye meclis üyesi diplomasi yapıyor parti adına.” Diyen Genel Başkan Akşener, “Mesela Ankara'yı paylaşmışlar, İstanbul'u bilmiyorum. İsimlerine kadar. Mesela Polatlı'ya eski Ankara İl Başkanımız, GİK üyemiz Yetkin Öztürk gelecekmiş.
Gölbaşı'na, ama bunlar CHP'den aday olacakmış. Ben öyle anladım bu konuşmadan. Daha ilginci de Gölbaşı'na da Yakup Odabaşı gelecekmiş. Hiç birinden haberim yok.” Diyerek şunları söyledi:
“Bu ne demek biliyor musunuz? Bir siyasi partinin iç işlerine karışmak demektir. Biz bunu 1997 tarihinde Doğru Yol Partisi'nde yaşadık. Dolayısıyla ben bu konuda idmanlıyım. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum. Varım, buyursunlar.”

Bakmadan Geçme