JASAT Nevzat Bahtiyar'ın Evinde Ne Aradı?

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın evinde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından arama yapıldı.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Narin Güran cinayeti soruşturmasında bugün yenge Hediye Güran'ın tutuklanmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. Bu akşam saatlerinde minik Narin'in cansız bedenini Eğertutmaz deresine götürdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın ve annesinin evinde inceleme yapıldı.

Soruşturma kapsamında 10 Eylül'de tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın Tavşantepe Mahallesi'ndeki evinde JASAT ekiplerince arama yapıldı.

Adli Tıp Kurumu'nun raporuna göre, küçük Narin'in boğularak öldürüldüğü tespit edilmişti.

Narin'in son görüldüğü patika yoldan çıktıktan sonra sol tarafta Nevzat Bahtiyar'ın evi bulunuyor ve en kuvvetli şüphe minik Narin'in ya bu evde ya da biraz yukarısında bulunan Narin'in yaşadığı evin yanındaki ahırda öldürüldüğü yönündeydi.

Bu akşam saatlerinde Nevzat Bahtiyar ve annesinin evinde Jandarma ekiplerinde yapılan arama ile akıllara 'Cinayeti çözecek yeni bir delil mi bulundu?' sorusunu getirdi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme