Juventus Stuttgart Maçı Canlı İzle! 22 Ekim Salı

Juventus Stuttgart Maçı Canlı İzle! 22 Ekim Salı... Juventus ile Stuttgart, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Juventus – Stuttgart, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, 22-10-2024 Salı günü İçtimai TV, tabii Spor 2, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00.

İtalyan devi Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü hafta mücadelesinde Alman ekibi Stuttgart'ı konuk ediyor. PSV Eindhoven ve Leipzig karşılaşmalarından galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, Stuttgart mücadelesini de kazanarak 3'de 3 yapma peşinde. İtalyan kulübünde gözler A Milli Takım'ın oyuncusu Kenan Yıldız'da olacak. Thiago Motta yönetiminde daha fazla şans bulan Kenan Yıldız, bu sezon çıktığı tüm kulvarlarda 1 gol ve 2 asistlik katkı verdi. Stuttgart ise Juventus deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Şampiyonlar Ligi'nde 2'de 2 yapan 7 takımdan birisi olan Juventus, galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Stuttgart ise beklentilerin uzağında kalırken 2 maçtan tek puan çıkarabildi. Sparta Prag ile berabere kalan Alman ekibi ilk maçında ise Real Madrid'e 3-1 mağlup olmuştu. Sebastian Hoeneb yönetimindeki Stuttgart'ın kadrosunda Ermedin Demirovic, Enzo Millot, Fabian Rieder gibi önemli oyuncular bulunuyor. Juventus - Stuttgart karşılaşmasını Norveçli hakem Jan Erik Engan yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus, Alman ekibi Stuttgart'ı konuk ediyor. Juventus ve Stuttgart arasında oynanacak karşılaşma 22 Ekim Salı günü saat 22.00'da başlayacak. Mücadele tabii Spor 2 ve İçtimai TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme