Kadir Ezildi İle En Hamarat Benim 2.gün yarışmacısı Nurcan Tezel kimdir?

Kadir Ezildi İle En Hamarat Benim 542.Bölüm 2 Ocak Salı Yeni Bölüm İle yayında yeni yılın 2. günü yarışmacısı Nurcan Tezel kimdir?

Yılın ilk gününe damgasını vuran yarışma programında, 52 yaşındaki Balıkesirli ve emekli Başkomiser Nurcan Tezel, ikinci günün yarışmacısı olarak izleyicilerle buluşacak. Peki, bekâr ve deneyimli şefimiz Nurcan Hanım, misafirlerine nasıl bir sofra hazırlayacak?
Nurcan Tezel: Yaşamı ve Mesleki Geçmişi


Balıkesir'in gururu Nurcan Tezel, 52 yaşında ve emekli Başkomiser unvanına sahip. Hem yaşamı hem de mesleki kariyeriyle dikkat çeken Nurcan Hanım, bekâr olmasıyla da biliniyor. Yarışmanın ikinci gününde mutfak becerilerini sergilemeye hazırlanan Tezel, izleyicileri için sürprizlerle dolu bir sofra hazırlığında.

Safure hanımı ruküş bulduğunu ifade eden Nurcan hanım'ın masasında klasik yemeklerinden çok misafirlerini sürpriz yemekler yapacağını söyledi

Nurcan hanımın menüsü: Asya usülü mısırlı tavuk çorbası,sushi,portakallı ördek,mimoza salatası ve tatlı olarak paşa sarması yapacak.misafirleri Nurcan hanımın sofrasını beğenecek mi ?

Detaylar geliyor....

Bakmadan Geçme