Kanal D Üç Kız Kardeş 72.Bölüm İzle 30 Ocak Salı

Kanal D Üç Kız Kardeş 72.Bölüm İzle 30 Ocak Salı... Kanal D'nin beğenilerek izlenen dizisi Üç Kız Kardeş 72.bölümü ile 30 Ocak Salı akşamında ekranlara geliyor. Her hafta salı günleri heyecanlı bölümleri ile en çok izlenen dizilerden olan Üç Kız Kardeş'te bu hafta neler yaşanacak?

Rüçhan, Kartal'ın annesi olduğunu öğrenecek mi?

Türkan, Somer'i karşısına alır ve artık kendisine gelmesi gerektiğini söyler. Sevilay ise Kormanların evine, evin sahibi gibi girer. Kartal, Rüçhan'ı karşısına alır ve diğer oğlunun hayatta olduğunu söyler. Rüçhan önce inanmaz ancak sonra Kartal'a oğlunun kim olduğunu sorar. Peki Rüçhan, Kartal'ın annesi olduğunu öğrenecek mi?

Adnan, Rüçhan'a savaş açıyor!

Somer, Adnan'ı ailesinden uzak durması konusunda uyarır ancak Adnan, Somer'in söylediğinin tersine Rüçhan ve ailesiyle uğraşmaya başlar. Adnan, Kartal'a Somer ve ailesinin evlerini ve şirketini ellerinden alacağını söyler ve dediği gibi yapar. Rüçhan, yaşananlar karşısında daha fazla dayanamaz ve yere yığılır.

Adnan ve Kartal birlik olup Rüçhan, Somer ve ailesinin elinde ne var ne yok her şeyi alıyor. Kormanların evine haciz geliyor. Özer, tutuklanarak cezaevine götürülüyor. Türkan, çocuklarını bu duruma şahitlik etmemesi için babasının evine götürüyor. Kartal yaşanan durumlardan dolayı vicdan yapsa da, Adnan buna izin vermiyor. Peki Kartal, Rüçhan'ın annesi olduğunu öğrenince ne yapacak?

ÜÇ KIZKARDEŞ 72.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme