Kartal Rize'de Uçuşa Geçti! Semih Geceye Damga Vurdu

Süper Lig'de zorlu dönemlerden geçen Beşiktaş bugün Çaykur Rizespor karşısında 4-0'lık galibiyetle sahadan ayrıldı. Yeni hocası ile sözleşme imzalayan Beşiktaş hocasına hoş geldin tarifesi çekti!

ÇAYKUR RİZESPOR 0-4 BEŞİKTAŞ

Süper Lig'de ertelenen 16.hafta maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Maçın 4.dakikasında Rashica ile öne geçen Beşiktaş 45+ da Semih Kılıçsoy'un golüyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

RİZESPOR'UN GOLÜ VAR'A TAKILDI!

Maçın 28.dakikasında 1-1'lik skoru yakalamasına rağmen ofsaytdan dolayı Rizespor'un golü geçerli sayılmadı. Abdülkadir Bitigen VAR'da pozisyonu inceledikten sonra ofsayta hükmetti.

SEMİH GECEYE DAMGA VURDU!

Son 3 maçında 5.golünü atan Semih Kılıçsoy maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında yine sahnedeydi. Beşiktaş atağında Rashica'nın vuruşu Rizesporlu oyunculardan dönerken topu iyi takip eden Semih kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti.

Maçın skorunu belirleyen gol ise Cenk Tosun'dan geldi. Yine Semih'in yıldızlaştığı pozisyonda golü Cenk atarken asisti Semih Kılıçsoy yaptı.

FERNANDO SANTOS TRİBÜNDEN MAÇI İZLEDİ!

Dün gece İstanbul'a gelen bugün de imza töreni ile resmen Beşiktaş'ın teknik direktörlük koltuğuna geçen Fernando Santos Rize maçını tribünden takip etti. 4-0'lık skorla kazanan Beşiktaşlı oyuncular böylelikle yeni hocalarına hoş geldin resitali vermiş oldu.

Bakmadan Geçme